S'inaugura l'exposició amb els treballs dels guanyadors del Premi Autocugat de Petit Format


Temes relacionats

Joaquim Hidalgo, guardonat amb la 4a edició del Premi de Pintura de Petit Format Autocugat (29/mai/09)


  • Comparteix:

D'esquerra a dreta, el gerent d'Autocugat, Josep Maria Negre, l'alcalde, Lluís Recoder i la guanyadora del Premi Trajectòria, Lluïsa Granero

D'esquerra a dreta, el gerent d'Autocugat, Josep Maria Negre, l'alcalde, Lluís Recoder i la guanyadora del Premi Trajectòria, Lluïsa Granero

La Sala Capitular del Monestir ha acollit aquest dissabte la inauguració de la mostra amb els treballs guanyadors del Premi Autocugat de Petit Format. Joaquim Hidalgo ha estat el guanyador del certamen, que enguany ha arribat a la seva quarta edició, i Lluïsa Granero ha obtingut el guardó per la seva trajectòria artística. L'exposició de les obres, que es pot veure fins el 22 de juny al Claustre, mostra els treballs més ben valorats pel jurat del premi.

El Premi Autocugat de Petit Format vol promocionar l'art reconeixent als artistes que compten amb una llarga trajectòria, un guardó que enguany ha obtingut l'artista i escultora de 84 anys Lluïsa Granero. El certamen també vol ajudar econòmicament als estudiants de belles arts perquè puguin realitzar aquesta professió, per la qual cosa el premi atorga una beca per la millor obra dels estudiants.

Un dels promotors i membre del jurat del Premi Autocugat, Lluís Ribas, destaca l'objectiu de la iniciativa.


Lluís Ribas

Es vol premiar la gent amb una trajectòria artística dilatada. Per altra banda, ajudar als estudiants de belles arts perquè puguin treure's aquesta professió.



El Premi Autocugat de Petit Format ha comptat enguany amb gairebé 300 obres presentades, cinc vegades més que l'any anterior.


L'alcalde, Lluís Recoder, ha explicat que aquest premi ha esdevingut un referent en el seu àmbit.


Lluís Recoder

S'han presentat gairebé 300 obres, fet que deixa clara la dimensió d'aquest premi. És un dels grans premis de petit format que hi ha al nostre país.





L'exposició amb els treballs guardonats es pot veure gratuïtament al Claustre del Monestir fins el 22 de juny.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.