Terminator arriba a Sant Cugat


  • Comparteix:

Després d'enfrontar-se al Jocker, Bale es baralla ara amb Terminator

Després d'enfrontar-se al Jocker, Bale es baralla ara amb Terminator

La quarta entrega de 'Terminator' i la biografia de Coco Chanel són les principals estrenes aquest divendres als cinemes de Sant Cugat. A aquests títols només s'afegeix 'Los mundos de Coraline', un film per a públic infantil en format tridimensional.

Les aventures futuristes de John Connor per salvar el planeta de les màquines de Skynet continuen tenint sortida a la pantalla gran. En aquesta ocasió, el líder de la resistència té la cara de Christian Bale, que encadena films d'acció després de l'èxit de 'Batman begins'. 'Terminator salvation' es projecta als dos cinemes locals.

No és el cas de la pel·lícula biogràfica 'Coco: de la rebeldía a la leyenda de Chanel' que només té passis a Yelmo Cineplex, juntament amb 'Los mundos de Coraline'. La primera és l'adaptació cinematogràfica de la vida de la coneguda dissenyadora de moda i perfums, que interpreta Audrey Tatou. 'Los mundos de Coraline' parla d'una nena que viu una vida paral·lela en descobrir una porta secreta a casa seva.

A Cinesa, també es pot veure 'Flame and Citron', dins el Cicle de Cinema d'Autor. La pel·lícula, en versió original, es passa el dijous, a dos quarts de vuit i a les deu de la nit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.