Nova York, protagonista als cinemes locals


  • Comparteix:

Washington i Travolta, bo i dolent a 'Asalto al tren'

Washington i Travolta, bo i dolent a 'Asalto al tren'

La ciutat de Nova York és l'escenari comú de les pel·lícules 'Asalto al tren: Pelham 1 2 3' i 'Nueva York para principiantes', dues de les novetats d'aquest divendres als cinemes locals. La comèdia italiana 'Ex' completa les estrenes de la cartellera que només es poden veure a Yelmo Cineplex.

El director Tony Scott i el guionista David Koepp uneixen les seves mans en el film d'acció 'Asalto al tren: Pelham 1 2 3', un thriller que presenta una altra parella especialista en emocions fortes: John Travolta i Denzel Washington. El primer interpreta un criminal que amenaça amb matar passatgers del metro de Nova York si no li ofereixen una abundant suma de diners. Li ho posarà difícil Washington en el seu paper de controlador de metro i heroi de la història.

A la ciutat nord-americana també es concentra l'acció de 'Nueva York para principiantes'. Una comèdia esbojarrada sobre el món de la moda amb un ampli repartiment de cares conegudes com Kirsten Dunst, Gillian Anderson i el veterà Jeff Bridges.

La comèdia italiana 'Ex', dirigida per Fausto Brizzi, és la tercera novetat de la setmana. Seguint l'esquema de films com 'Manuale d'amore' i 'El último beso', Brizzi s'encarrega d'un llargmetratge coral que parla de les relacions personals de les exparelles.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.