Cultura aposta per mantenir el nombre d'activitats, tot i la reducció de pressupost


  • Comparteix:

Les activitats de Nadal, entre les afectades

Les activitats de Nadal, entre les afectades

L'àrea de Cultura preveu restriccions en els pressupostos destinats a les activitats culturals de l'any vinent. A l'espera del debat pressupostari, el tinent d'alcalde de Cultura, Xavier Escura, espera que la retallada no redueixi el nombre de propostes i que afecti les infraestructures i la logística amb què es duen a terme.

La política de l'àrea de Cultura és que es continuïn fent les mateixes activitats, tot i que pugui haver-hi canvis en la ubicació o en els espais on se celebrin.

Ho explica Escura a Cugat.cat.

Xavier Escura

La meva batalla ha estat sempre focalitzar la manca de pressupost cap a les infraestructures i la logística, afectant el menys possible l'activitat en si.



De cara a l'últim trimestre de l'any, les activitats més afectades per la reducció de pressupost seran, entre d'altres, el 9è Festival de Poesia i les emmarcades dins de la celebració del Nadal.

Escura explica de quina manera quedaran modificades.

Xavier Escura

Les institucions implicades en el Festival de Poesia han fet una planificació ajustada al nou pressupost. Igual que l'any passat, el Nadal serà una mica restrictiu.



L'any passat, l'àrea de Cultura va descartar la instal·lació d'un Envelat per Nadal, però va mantenir una programació similar a les d'edicions anteriors.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.