Federico Mayor Zaragoza, a l'estrena del curs d'Amics de la Unesco Valldoreix-Sant Cugat


  • Comparteix:

El president de l'Associació Amics de la Unesco, Valldoreix-Sant Cugat, Rafael Recolons, en una entrevista a Cugat Ràdio

El president de l'Associació Amics de la Unesco, Valldoreix-Sant Cugat, Rafael Recolons, en una entrevista a Cugat Ràdio

L'exdirector general de la Unesco Federico Mayor Zaragoza ofereix avui a les sis de la tarda a l'Arxiu Nacional de Catalunya (ANC) la conferència 'Els objectius fundacionals de la Unesco, avui'. L'actual president de la Fundació Cultura de Pau és l'encarregat d'obrir el nou curs d'Amics de la Unesco Valldoreix-Sant Cugat.

El segle XIX a Catalunya és l'eix central de les xerrades que omplen el curs 2009-2010 de l'associació Amics de la Unesco Valldoreix-Sant Cugat. Temes com la industrialització, el Pla Cerdà i l'Exposició Internacional de 1929, entre d'altres, centren el cicle de conferències que acull l'ANC durant aquest mes d'octubre.

El president de la secció local d'Amics de la Unesco, Rafael Recolons, ha destacat el segle XIX com a època clau per la construcció de la nació catalana.

Rafael Recolons

En aquests moments cal saber la història de Catalunya. I el segle XIX creiem que és la consolidació com a nació moderna.









La conferència inaugural, que tindrà lloc a partir de les sis de la tarda, comptarà amb la presència de l'alcalde, Lluís Recoder.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.