Shakespeare visita el Teatre-Auditori amb 'Hamlet' i 'Ricard II'


Temes relacionats

Actors de 'Hamlet' i 'Ricard II' parlen de Shakespeare avui al Cafè Auditori ( 6/oct/09)


  • Comparteix:

Protagonisme de Shakespeare a la programació del Teatre-Auditori d'aquesta tardor. L'actor santcugatenc Carles Martínez interpretarà 'Hamlet', mentre que Carme Gonzàlez formarà part del repartiment de 'Ricard II'. Els actors han explicat les seves impressions sobre Shakespeare i les seves obres aquest dimarts, durant una xerrada al cafè Auditori en la que han assitit una trentena de persones.

L'actor santcugatenc Carles Martínez explica com serà la versió de 'Hamlet' que interpretarà al Teatre-Auditori sota la direcció d'Oriol Broggi.

Carles Martínez

És una versió despullada de més metafísica del compte. La virtut de l'obra i de l'Oriol Broggi és explicar la història de venjança.




Martínez ha dit sentir-se molt còmode al Teatre-Auditori tot i els problemes acústics de la sala.

Carles Martínez

El Teatre-Auditori té problemes acústics. Però jo vaig venir fa dos anys i va ser un bolo magnífic i amb un públic extraordinari.




Carles Martínez interpretarà 'Hamlet' a l'equipament santcugatenc el 16 d'octubre. L'altra obra de Shakespeare que acollirà el Teatre-Auditori, 'Ricard II', i que comptarà amb l'actuació de Carme González, s'estrenarà el 18 de desembre.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Increíble!. Hi havia tres actors i una actriu a la taula, apart del presentador. Com és possible que no surtin ni Manel Barceló ni Ramon Vila? Aixó que és, periodisme reductiu?. Amb l\\'esforç que suposa fe venir a la gent del teatre. Quin desastre!

eduard jener. Enviat el 7/oct/09


A mi m'ha agradat molt l'entrevista amb vídeo i m'ha motivat a anar a l'espectacle.

Peter. Enviat el 7/oct/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.