Vint-i-cinc entitats han confirmat la seva participació a les Barraques de la Festa Major


  • Comparteix:

Vint-i-cinc entitats s'han apuntat a les Barraques de Festa Major, que enguany incoporaran una carpa de música dance. A banda d'aquesta novetat, la comissió organitzadora té previst potenciar els sopars populars i mantenir les activitats que millor han funcionat en les passades edicions.

L'Esbart, Maulets o el Casal Popular La Guitza són algunes de les 25 entitats que participaran en la Festa de Barraques. Tot i que els interessats poden apuntar-se fins el mes de juny, els organitzadors estan molt satisfets per l'interès que ha despertat, de nou, la iniciativa.

La novetat d'aquesta edició és que s'instal.larà una carpa de música dance. Ho explica el portaveu de la Comissió de Barraques, Oriol Moliner:

Oriol Moliner

Va sortir la idea de muntar una barraca, una mica allunyada del recinte habitual, on hi hagi música dance


La Comissió de Barraques vol aconseguir una participació massiva. Per aquest motiu, estan treballant en la confecció d'una revista, samarretes i el cartell. Oriol Moliner ha explicat que estan ultimant els grups musicals que pujaran a l'escenari, així com la resta d'activitats:

Oriol Moliner

Aquest any volem potenciar els sopars populars que fem a partir de les 10 de la nit


Els organitzadors tenen una pàgina web, - www.barraques.com -, on els ciutadans poden continuar fent suggeriments o peticions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.