Més d'un centenar de persones omplen el Casal Cultural de Valldoreix per veure 'Políticament Incorrecte'


  • Comparteix:

Més d'un centenar de persones han seguit la representació de 'Políticament incorrecte' al Casal Cultural de Valldoreix. La companyia Foment Cultural de Súria ha aixecat les rialles del públic amb aquesta comèdia de situació de Ray Cooney.

'Políticament incorrecte' explica la relació amorosa entre un ministre conservador i una diputada socialista, que es veu truncada en aparèixer un cadàver a la finestra de la seva habitació d'un hotel. Segons el director de l'obra, Josep Noguera, el text actual i divertit del muntatge ha aconseguit el seu objectiu:

Josep Noguera

Ha estat molt bé i la gent s'ha fartat de riure


Aquesta comèdia ha arribat a l'escenari de Valldoreix de la mà del grup de teatre Espiral. Segons la seva directora, Trini Escrihuela, han inclòs aquesta obra en el cicle de programació continuada per alternar amb textos més seriosos i per la coincidència del període electoral:

Trini Escrihuela

Vàrem pensar que només pel títol l'obra ja anava bé en un període electoral com aquest


La programació continuada de Valldoreix acabarà el mes vinent amb una reflexió sobre l'eutanàsia amb 'El dret d'escollir'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.