L'Ateneu ampliarà les seves instal·lacions amb un nou local al carrer Sant Bartomeu


  • Comparteix:

Exterior del nou local de l'Ateneu al carrer Bartomeu

Exterior del nou local de l'Ateneu al carrer Bartomeu

L'Ateneu disposarà d'un nou local al carrer Sant Bartomeu per donar resposta a la creixent demanda de cursos i tallers de l'entitat. Aquesta ampliació, amb una superfície de prop de 100 metres quadrats, permetrà a l'entitat ampliar la seva oferta amb cursos i tallers de circ. El nou espai entrarà en funcionament al gener un cop s'hagi netejat i adequat a les necessitats de l'Ateneu.

L'espai Bartomeu, nom provisional del nou local, està situat al numero 11 del carrer amb el mateix nom. Amb aquest ja seran quatre els locals que gestiona l'Ateneu, tots al voltant de la plaça de Pep Ventura.

La coordinadora d'activitats de l'entitat, Joana Chordà, explica a Cugat.cat que l'ampliació permetrà obrir una nova línia de cursos i tallers.

Joana Chordà

Cada vegada tenim més usuaris i hem de créixer en activitats i espais. Ara, podrem encetar una línia d'activitats de circ.



Amb aquesta nova sala l'Ateneu disposarà de més possibilitats per llogar espais per a festes, celebracions i activitats d'altres entitats, com ja fan ara amb el local del carrer Sabadell.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.