Amaia Montero i un homenatge a la Nova Cançó, al proper quadrimestre del Teatre-Auditori


Temes relacionats

Maribel Verdú i Aitana Sánchez-Gijón obren la programació dramàtica del Teatre-Auditori ( 2/des/09)


  • Comparteix:

Amaia Montero actuarà al Teatre-Auditori

Amaia Montero actuarà al Teatre-Auditori

El segon quadrimestre del Teatre-Auditori aposta per la música de Michael Nyman, Amaia Montero, Pereza, Malú i la Nova Cançó com a principals reclams. La programació està marcada per una gran varietat d'estils musicals que vol atraure públic de totes les edats. L'equipament municipal també aposta per la música clàssica amb l'òpera 'Carmen', de Bizet, i el ballet 'Petrushka', de Stravinski, entre altres.

El piano de Mychael Nyman portarà el 16 d'abril les cançons de les bandes sonores. La cantant Malú presentarà el seu nou disc, 'Vive', el setè d'estudi en la seva carrera. El rock dels Pereza també pujarà a l'escenari del Teatre-Auditori per donar conèixer el seu últim disc, 'Aviones'. Les actuacions musicals tindran com a punt final l'actuació d'Amaia Montero, l'exsolista de La Oreja de Van Gogh, el 29 de maig.

El director del Teatre-Auditori, Pep Tugues, explica que l'objectiu de la programació musical és arribar al públic juvenil però també satisfer els espectadors que prefereixen la música clàssica.

Pep Tugues

Hi ha una aposta per buscar públic nou i jove. Pereza és una aposta per aquest públic, perquè pugui gaudir d'un espectacle d'altíssim voltatge.


Una altra proposta és el concert de Love of Lesbian, que oferirà un recital especial acompanyats de l'Orquestra Nacional Clàssica d'Andorra (ONCA) dins el cicle 'Camaleons' que coordina Albert Puig. També destaquen espectacles musicals com el de Bollywood 'India, un viaje musical' i '50+', un cinquantè aniversari del naixement de la Nova Cançó amb un concert de duets com Maria del Mar Bonet i Roger Mas, i Núria Feliu i Sílvia Pérez Cruz. Un altre homenatge serà per a Victòria dels Àngels, a qui es dedicarà l'espectacle 'Of Music and Angels'.

El Teatre-Auditori també aposta pels conjunts locals amb l'actuació de Camerata Sant Cugat, que interpretarà 'Mutacions', un rèquiem del compositor francès Duruflé i amb el concert de Sant Jordi, que anirà a càrrec de l'Orquestra Simfònica Sant Cugat. Per als amants de la música clàssica, la programació inclou les òperes 'Carmen' de Bizet i 'Cosí fan tutte', de Mozart, com també el ballet 'Petrushka' de Stravinski.

La venda d'abonaments començarà dijous de la setmana vinent. La d'entrades en general, el dimecres 16 de desembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.