Èxit del muntatge Celobert al Teatre-auditori


  • Comparteix:

El muntatge Celobert de David Hare rep una forta ovació dels espectadors del Teatre-auditori. Prop de 800 persones van omplir dissabte el teatre santcugatenc per gaudir de la interpretació de Josep Maria Pou i Marta Calvó en un muntatge sobre la complexitat de les relacions humanes.

Sota la direcció de Ferran Madico, aquest muntatge proposa al públic una reflexió sobre les relacions de parella però sobretot sobre una realitat social. Una parella que es retroba anys després d'haver acabat la seva relació, el xoc entre generacions i les diferències entre un món conservador i un altre més obert i progressista són els principals ingredients d'aquest muntatge, que està tenint una molt bona resposta per part del públic. Per al seu protagonista, Josep Maria Pou, la convinació del text, el repartiment i el director han estat el secret de l'èxit.

Josep Maria Pou

Tenia molta confiança en que aquesta funció interessaria al públic


Sant Cugat no va ser una excepció d'aquest èxit i el silenci i l'atenció del públic durant tota l'obra van ser-ne una bona mostra. Una ovació final amb 5 minuts d'aplaudiments van acabar de deixar clar la bona acollida dels santcugatencs.
Celobert continua ara la seva gira pels Països Catalans i tornarà la propera temporada al Teatre Romea de Barcelona, al mateix escenari on es va inaugurar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.