Últimes entrades per al segon Concert de Nadal de l'OSSC


  • Comparteix:

Un instant del concert al Teatre-Auditori

Un instant del concert al Teatre-Auditori

La primera sessió del Concert de Nadal de l'Orquestra Simfònica Sant Cugat ha omplert aquest dimarts l'aforament del Teatre-Auditori. Les millors peces d'Strauss han marcat un repertori que ha incorporat 'Rapsòdia de Nadal' del compositor Albert Guinovart, que ha assistit al concert. Les entrades per l'actuació d'aquest dimecres estan pràcticament exhaurides.

L'humor, les sorpreses, les nadales i el clàssic repertori de valsos i danses han tornat a ser els protagonistes del Concert de Nadal que un any més ha ofert l'Orquestra Simfònica de Sant Cugat al Teatre-Auditori. L'equipament santcugatenc, ple al complet, ha pogut escoltar algunes de les melodies més populars de Nadal com 'Les dotze van tocant', 'El desembre congelat' o 'El noi de la mare'. Fins i tot el públic ha pogut sentir en directe la 'Rapsòdia de Nadal' del compositor català Albert Guinovart que ha assistit al concert.

El director de l'Orquestra Simfònica de Sant Cugat, Josep Ferré, ha explicat quins canvis ha introduït l'orquestra en el concert d'enguany.


Josep Ferré

Hem variat principalment el repertori. Tot i així hi ha temes clàssics que no podem deixar d'interpretar per aquestes dates.


En la segona part del concert l'Orquestra ha fet participar el públic en la interpretació del tema 'Santa Nit' de Franz Gruber. L'objectiu del concert, fer passar una bona estona al públic present, ha quedat més que superat, tal com han explicat els espectadors.



Públic

Extraordinari. / A mi em va agradar més el de l'any passat. / Ha estat una experiència inoblidable. / Cada vegada hi posen més imaginació, sempre esperem aquest concert.




El concert ha acabat amb la interpretació del 'Danubi Blau' de Johann Strauss que s'ha barrejat amb la melodia de 'Moltes Felicitats' per celebrar que el 2010 l'Orquestra Simfònica de Sant Cugat celebrarà el seu 20è aniversari. El concert es repetirà aquest dimecres a les nou de la nit. El Teatre-Auditori tanca amb aquests concert els espectacles de l'any 2009.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.