Lluís Danés i Alba Sarraute presenten 'Llits' al Cafè Auditori


  • Comparteix:

Posada en escena dels personatges de 'Llits'

Posada en escena dels personatges de 'Llits'

Els artistes Lluís Danés i Alba Sarraute protagonitzen a les vuit del vespre al Cafè Auditori la xerrada-col·loqui 'Parlem de... circ'. La sessió analitzarà les claus de l'espectacle 'Llits' que dirigeix Danés i que arribarà aquest dissabte al Teatre-Auditori en dues sessions, una a les sis de la tarda i una altra a les deu de la nit.

'Llits' és un espectacle de Lluís Danés que combina el circ, la màgia i la música de Lluís Llach. El muntatge és un viatge pels llits de la nostra vida a partir de l'experiència d'un home que es troba postrat en un llit lluitant en el llindar de la vida i la mort. Des d'aquest llit d'hospital, el personatge reviu els moments essencials de la seva vida com són el naixement, l'amor i el desig.


L'espectacle tindrà lloc aquest dissabte al Teatre-Auditori en dues sessions, a les sis de la tarda i a les deu de la nit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.