El circ, la dansa, el teatre i la música es donen la mà per crear 'Llits'


  • Comparteix:

Lluís Danés ha posat sobre la taula les claus de l'espectacle 'Llits' amb la xerrada 'Parlem de...circ' al Cafè Auditori aquest dimarts. El director ha deixat clar que no li agraden les etiquetes i que l'objectiu és que el públic s'ho passi bé. La dansa, el circ, el teatre, les arts visuals i un elenc d'excepció amb Albert Pla al capdavant són els ingredients per concebre un muntatge capaç de transportar grans i petits a l'imaginari d'aquest artista polifacètic.

Els llits es converteixen en l'excusa per acompanyar els protagonistes al llarg de l'experiència vital de l'ésser humà. En l'instant eteri que separa la vida de la mort, un home reviu en un llit d'hospital. A partir d'aquest moment, els records formaran l'amalgama perfecta per traslladar els espectadors a un món imaginari nodrit d'experiències visuals.

El director, dramaturg i escenògraf del muntatge, Lluís Danés, ha convidat els santcugatencs a assistir-hi.

Lluís Danés

Que vinguin a veure 'Llits'. És divertit, emocionant i màgic. És un bon viatge per un dissabte.


Lluís Llach ha estat l'encarregat de compondre la música per aquest muntatge amb lletra de Feliu Ventura. La intèrpret i cantant Lídia Pujol i Albert Pla, com a protagonista, acaben de completar un elenc que ha aconseguit aplegar artistes de diverses disciplines.

En declaracions a Cugat.cat, Danés ha explicat què els ha ofert als protagonistes perquè s'animin a formar part d'aquest muntatge.

Lluís Danés

Crec en les trobades úniques. És una festa, intento que es posin fora dels seus papers, els hi proposo reptes.


Després de passar per Sant Cugat, 'Llits' farà un parèntesi per problemes d'agenda dels artistes. L'última oportunitat per veure aquest espectacle que ha aconseguit el favor de crítica i públic serà aquest dissabte al Teatre-Auditori a les sis i a les 10 del vespre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.