Pontoriero i Berrio musiquen Debussy i Faure a quatre mans


  • Comparteix:

Alba Marina Pontoriero durant l'actuació.

Alba Marina Pontoriero durant l'actuació.

Els pianistes Alba Pontoriero i Lezlye Berrio han deixat bocabadada la trentena de persones que han assistit aquest diumenge a l'Aula Magna de l'Escola de Música Victòria dels Àngels. El concert ha constat de dues parts. La primera l'ha protagonitzat Pontoriero en solitari amb la interpretació de peces de compositors espanyols com Albéniz i Granados. La segona ha estat una actuació a quatre mans dels dos artistes, que han musicat els temes dels cèlebres autors francesos Debussy i Faure.

La pianista Alba Marina Pontoriero ha destacat la música d'Isaac Albéniz com una de les que l'ha acompanyat al llarg del seu aprenentatge. Per aquest motiu, ha inclòs en el repertori temes del compositor català, del qual enguany se celebra el 150è aniversari del seu naixement.

Alba Marina Pontorie

Fa molts anys que m'agrada la seva música. És un dels grans compositors de totes les èpoques del piano ja que és una música molt profunda.










Pontoriero ha valorat el bon resultat d'una actuació que ha destacat per la gran dificultat d'interpretació de les peces del repertori.

Alba Marina Pontorie

Són peces amb un alt nivell de dificultat, sobretot pel que fa al treball de la interpretació, tot i que la part tècnica també és molt difícil.







Les Joventuts Musicals de Sant Cugat han estat les encarregades d'organitzar aquest concert de joves promeses pianístiques.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.