El valldoreixenc Guille Milkyway guanya el Goya a la millor cançó


  • Comparteix:

El cantant valldoreixenc Guille Milkyway ha guanyat el premi Goya a la millor cançó original per 'Yo también', tema principal del film homònim. L'artista, que és el primer cop que guanya un guardó, ha dedicat la distinció als seguidors de la seva banda La casa azul.

La cançó principal de la banda sonora de 'Yo también' és una barreja de rumba i pop a l'estil dels setanta amb el segell 'indie' del cantant de La casa azul. Guille Milkyway, que no acostuma a aparèixer en públic, ha agraït el premi a la discogràfica Elefant Records, a la seva família i als seus fans, que van poder seguir la gala dels Goya a través de la web de l'artista.

Aquestes són les paraules d'agraïment de l'intèrpret en el moment de recollir el premi Goya.

Guille Milkyway

Potser faci de David Bisbal, però vull agrair el premi als meus fans perquè els estimo i mai els ho he dit.








'Yo también' és un drama dirigit per Álvaro Pastor i Antonio Naharro que ha permès a Milkyway crear una cançó molt diferent al seu estil habitual i, a més, cantada en castellà. A banda del premi per a l'artista de Valldoreix, 'Yo también' també ha aconseguit el guardó a la millor actriu principal per a Lola Dueñas.

'Celda 211', de Daniel Monzón, ha estat la guanyadora de la 24a edició dels premis Goya, amb un total de vuit estatuetes. El film, que s'ha fet amb els guardons de millor pel·lícula, direcció i actors, s'ha imposat a 'Ágora' d'Alejandro Amenábar, que ha obtingut set premis.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.