Roses, llibres i molt més per Sant Jordi a Sant Cugat


Temes relacionats

La ràdio i els llibres, units per Sant Jordi (13/abr/10)

'Se sabrà tot', de Xavier Bosch, s'apunta com un dels llibres que més es vendran per Sant Jordi ( 9/abr/10)


  • Comparteix:

Aquest dilluns comencen les activitats de Sant Jordi

Aquest dilluns comencen les activitats de Sant Jordi

Tot a punt per les activitats de celebració de la diada de Sant Jordi a Sant Cugat i als districtes, que donaran el tret de sortida aquest dilluns amb una exposició de llibres sobre circ a la Biblioteca del Mil·lenari. La places Augusta, Quatre Cantons i d'Octavià s'ompliran de roses i llibres aquest divendres per celebrar la diada del patró de Catalunya.

El dimarts, al Museu de la ciutat a dos quarts de vuit de la tarda, hi haurà una nova sessió del cicle de presentacions de llibres amb 'A short history of Sant Cugat', de Michael Costello. Mitja hora més tard, a la Biblioteca del Mil·lenari, Imma Colomer i Dioni Chico presentaran el recital literari 'La màgia d'en Calders'.

Els clubs de lectura de la ciutat es reuniran el dijous a les vuit del vespre, també a la Biblioteca, per fer unes lectures sobre Imma Monsó. L'espai gastronòmic Terra Dolça oferirà, a la mateixa hora, una Jam Session poètica.

Els actes de celebració del dia de Sant Jordi, el divendres, començaran a les deu del matí amb l'especial Sant Jordi a Cugat.cat a la plaça d'Octavià. A l'espai s'entrevistarà els escriptors santcugatencs, es faran reportatges sobre la Diada i connexions en directe amb les llibreries de la plaça. També es coneixaran els guanyadors del 3r Concurs de Microrelats.

A dos quarts de cinc de la tarda els bastoners faran la seva tradicional exhibició als Quatre Cantons. Pel que fa a les sardanes, la cobla La Principal del Llobregat s'instal·larà a les set de la tarda a la plaça Augusta per fer la ballada. Durant tot el dia, fins les nou de la nit, les paradetes de roses i llibres ompliran els carrers de la ciutat.

El tinent d'alcalde de Cultura, Xavier Escura, ha explicat que enguany no hi haurà cap novetat i ha recordat les sensacions que es viuen per Sant Jordi.

Xavier Escura

Mantenim una línia tradicional. Els carrers queden revestits de màgia i il·lusió.




Pel que fa al tradicional concert de Sant Jordi al Teatre-Auditori, es farà a les deu de la nit amb l'Orquestra Simfònica Sant Cugat i el pianista de prestigi internacional Daniel Ligorio, que interpretaran el concert per a piano i orquestra núm. 1 de Frédéric Chopin.

La Biblioteca del Mil·lenari acollirà el dissabte a les dotze del matí l'espectacle de circ 'Karoli, l'home roda', a càrrec de Ramon Muñoz. Des de les quatre de la tarda, els santcugatencs podran assistir a la Festa Medieval Sant Jordi, que oferirà, fins a la una de la matinada, activitats infantils, un sopar popular i concerts joves.

Pel que fa a diumenge, a partir de les dotze del migdia, la companyia Metromàtic oferirà els 'Contes Pintats', contes de cavallers, dracs i princeses on els nens i les nenes que hi participin seran els protagonistes.

El punt final de les activitats el posarà l''Hora del conte. Un, dos, tres, butifarra de pagès...qui l'amaga', a càrrec de Susagna Navó, a les dotze del migdia a la Biblioteca del Mil·lenari.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.