La 5a edició del 'Sant Cugat Balla' omplirà la ciutat de dansa durant tres dies


  • Comparteix:

Foto de família dels organitzadors de la iniciativa 'Sant Cugat Balla'

Foto de família dels organitzadors de la iniciativa 'Sant Cugat Balla'

Sant Cugat acollirà una nova edició del 'Sant Cugat Balla'. Durant tres dies, la ciutat aplegarà diferents tallers i espectacles de dansa per diversos punts de la ciutat, com el Teatre-Auditori i la plaça de l'Om. Per cinquè any consecutiu, les escoles de dansa s'uneixen per celebrar conjuntament el seu Dia Internacional, no només el 29 d'abril, sinó ampliant la celebració a tot un cap de setmana.

La 5a edició del 'Sant Cugat Balla' aterrarà a la ciutat el divendres de la setmana que ve amb la companyia IT Dansa. Els joves ballarins d'aquesta formació oferiran tres coreografies diferents signades per Jirí Kylián, Stjin Celis i Ohad Naharin. La companyia presentarà el seu art al públic del Teatre-Auditori amb un espectacle que es podrà veure a les deu de la nit, tot i que els més curiosos podran avançar-se, a les set de la tarda, a l'assaig obert.

Dissabte, 1 de maig, serà el torn de la ja tradicional mostra a càrrec de les deu escoles de dansa de la ciutat. El ball clàssic, el contemporani, el flamenc, el hip-hop i el tradicional es donaran cita a la plaça de l'Om.

La directora del Centre de Dansa Laura Esteve, Laura Esteve, ha destacat durant la roda de premsa de presentació d'aquesta iniciativa l'emplaçament on s'ofereix la mostra, la plaça de l'Om.

Laura Esteve

La plaça de l'Om és el lloc idoni i emblemàtic per nosaltres.


De la seva banda, la coreògrafa Viviana Hounie de l'Estudi de Dansa Viviana Hounie ha explicat que cada nova edició d'aquesta iniciativa és un 'gra de sorra' per la dansa santcugatenca.

Viviana Hounie

Penso que aquestes iniciatives encara que puguin semblar petites és un gra de sorra que va creant i va bullint.


L'Ajuntament, organitzador del 'Sant Cugat Balla', considera que la iniciativa és una festa única. Així ho ha dit el tinent d'alcalde de Cultura, Xavier Escura.

Xavier Escura

És una festa única on cada vegada més ve gent de fora.





L'últim dia del 'Sant Cugat Balla', el diumenge 2 de maig, s'oferirà el darrer espectacle que anirà a càrrec de la companyia Wanted Posse i mostrarà el hip-hop i el breakdance que es fa a França.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.