Mariona Masferrer explica com superar les dificultats a la novel·la 'A punt de neu'


  • Comparteix:

Mariona Masferrer, a la dreta, acompanyada de Marissa Salgado, presentadora de l'acte

Mariona Masferrer, a la dreta, acompanyada de Marissa Salgado, presentadora de l'acte

L'escriptora santcugatenca Mariona Masferrer explica en la seva darrera novel·la com és possible acabar amb els tics que perjudiquen físicament i mentalment la nostra salut. A la presentació a Sant Cugat de 'A punt de neu', Masferrer ha explicat que es tracta d'una obra que també retrata el conflicte generacional i com mai és tard per canviar i aprendre d'un mateix i dels altres. L'acte ha tingut lloc aquest dimecres al vespre al Museu de la ciutat.

Mariona Masferrer ha explicat que abans es dedicava al psicoanàlisi i que aquest fet la va portar al món del coneixement de les conductes. Aquest punt de partida va facilitar la seva introducció en el món de la novel·la.

Les seves obres no obliden una mirada introspectiva dels seus personatges, com es pot veure a 'A punt de neu', amb una visió optimista del comportament de les persones. Escoltem Masferrer.

Mariona Masferrer

M'agrada molt parlar de personatges i de com hi ha la possibilitat, tot i que és difícil, de deixar de repetir els tics que perjudiquen la nostra salut.



El fil conductor de l'obra és, però, la relació que s'estableix entre la protagonista i una persona d'una altra generació amb qui no s'havia entès abans, tal com explica l'autora.

Mariona Masferrer

La novel·la reflecteix el conflicte generacional i com els dos personatges d'edats molt diferents aconsegueixen congeniar.






La presentació del llibre ha tingut lloc aquest dimecres al vespre al Museu de Sant Cugat amb la presència d'una trentena de persones.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.