L'equip de govern assegura que el nomenament de Lluís Campins com a director del Museu s'ha fet segons el procediment legal


  • Comparteix:

Lluís Campins és el nou director del Museu des de dimarts.

Lluís Campins és el nou director del Museu des de dimarts.

L'equip de govern considera 'injustificades i gratuïtes' les crítiques dels PSC sobre el procediment d'elecció del nou director del Museu de Sant Cugat. Es remarca que Lluís Campins ha estat nomenat pel procediment legalment establert i que s'ha tingut en compte només la seva vàlua professional i capacitat tècnica.

La regidora de Comunicació i Servei Generals ha explicat que el nomenament s'ha fet de manera escrupulosa, seguint el procediment legalment establert, tenint en compte que Lluís Campins té com encàrrec dur a terme la segona fase del Museu. Marta Subirà ha remarcat que Campins ha estat escollit tenint únicament en compte la seva trajectòria professional:

Marta Subirà

Sap greu que es qüestioni el nomenament d'algú que ha estat triat per la seva vàlua. El nomenament s'ha fet de manera legal.


L'equip de govern s'ha mostrat sorprés per les crítiques socialistes a l'actuació de la tinent d'alcalde de Serveis Personals, Àngels Solé, ja que fins ara, amb les dades a la mà, es demostra l'èxit de visites que està tenint el Museu. Segons Marta Subirà, la línia engegada és la correcta com ho demostren els 17.000 visitants registrats en menys de dos mesos:

Marta Subirà

Crec que són ganes de criticar per criticar de manera gratuïta perquè l'Àngels Solé ha demostrat que el projecte està tenint un èxit inqüestionable.


A més, l'equip de govern té convocat, des de fa dies, el Consell de Cultura per informar a tots els seus components sobre el nou nomenament i és previst que es faci el mateix amb la resta de partits polítics en la Comissió Informativa pertinent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.