Els Palomino Shakers arrosseguen 160 persones a Valldoreix a ritme de soul i funk


  • Comparteix:

Els Palomino Shakers està integrant per 12 membres

Els Palomino Shakers està integrant per 12 membres

Els Palomino Shakers han aconseguit aplegar aquest dissabte més de 160 persones al Casal de Cultura de Valldoreix amb els seu soul i funk. Els 12 integrants del grup han estat els protagonistes de la 3a Nit a la Fresca de Valldoreix, que tot i haver de fer front a la crisi i a altres cites en l'agenda, ha reunit petits i grans del territori. El concert ha estat organitzat per l'Associació de Propietaris i Veïns de Ca n'Enric-La Miranda.

El concert ha transportat els assistents als anys 60 amb versions dels temes de soul d'aquesta època originaris de grups tan coneguts com els Commitments, Wilson Picket i Al Green. La banda Palomino Shakers, nascuda entre Cerdanyola, Barcelona i Valldoreix, també ha repassat els clàssics més animats del funk amb cançons d'Stevie Wonder, Bee Gees i Earth Wind & Fire, entre d'altres.

Enguany, la Nit a la Fresca de Valldoreix ha comptat només amb un grup per motius econòmics, però l'Associació de Veïns de Ca n'Enric-La Miranda s'ha mostrat satisfeta amb el resultat i la resposta dels valldoreixencs. Ho explica el secretari de l'associació, Josep Maria Fe.

Josep Maria Fe

Van ser unes 160 persones, però va coincidir amb la manifestació i alguns van marxar. Tot i així a Valldoreix gairebé 200 persones és un èxit.


Tot i estar satisfet amb la participació aconseguida, Fe ha lamentat la manca d'implicació d'un part del territori.

Josep Maria Fe

No hi ha manera, la tipologia de gent fa que prefereixin quedar-se a casa. No fan vida de poble.







L'associació organitza cinc activitats anuals. Les properes cites seran dues passejades i un tast de vins.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.