La companyia Metros comença els assajos de 'Carmen' al Teatre-auditori


  • Comparteix:

Carmen s'estrenarà a Perelada el dia 14.

Carmen s'estrenarà a Perelada el dia 14.

La companyia de dansa resident a Sant Cugat, Metros, començarà avui a assajar el seu darrer espectacle, 'Carmen' al Teatre Auditori. D'aquesta manera, la companyia de Ramon Oller ultima els preparatius per l'estrena d'aquest muntatge, que es farà d'aquí un mes al Festival de Peralada.

Dins el marc del projecte de companyies de dansa residents, la companyia Metros assajarà durant aquests el seu darrer espectacle, "Carmen", que estrenaran el 14 d'agost a Peralada. La directora del Centre Cultural, Àngels Seix, ha donat més detalls d'aquest espectacle que també produeix de l'auditori.

Àngels Seix

Metros s'està una setmana per fer els últims assajos tècnics i coreogràfics abans no estrenin el dia 14 d'agost al Festival de Perelada.


L'espectacle "Carmen" es podrà veure fins el dia 25 d'agost a Peralada, i posteriorment podrà veure's dins la temporada del Teatre Auditori. Aquest serà el primer dels espectacles que aquesta companyia portarà a la nostra ciutat dins el marc del programa de companyies residents.
D'altra banda, el dia 21 de juliol, la companyia de Ramon Oller dóna el tret de sortida a una altra activitat a la nostra ciutat. Es tracta del curs de dansa per a professionals, Dance Projecte, que durarà una setmana i comptarà amb la participació d'una de les coreografes més reconegudes del moment, Jennifer Muller.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.