El ballet d'聲gel Corella, Ainhoa Arteta i Els Amics de les Arts, plats forts de la nova temporada del Teatre-Auditori


Temes relacionats

L'ocupaci dels espectacles del Teatre-Auditori creix fins al 82% ( 1/jun/10)

El ballet d'聲gel Corella portar 'El llac dels cignes' a Sant Cugat (21/abr/10)


  • Comparteix:

Xavier Escura ha presentat la nova temporada del Teatre-Auditori

Xavier Escura ha presentat la nova temporada del Teatre-Auditori

La companyia Ballet Corella, Ainhoa Arteta, Els Amics de les Arts i Carlos N鎑z s鏮 alguns dels noms que actuaran a la nova temporada del Teatre-Auditori. L'Orquestra Simf犥ica de Sant Cugat tindr un paper destacat en la nova cartellera en motiu del 20 aniversari de la seva fundaci. Les entrades pels abonats es posaran a la venda el primer dimarts de setembre i una setmana m廥 tard pel pblic en general.

En plana teatral la pe蓷 m廥 destacada de la nova temporada del Teatre-Auditori 廥 l'obra 'Escenes d'un matrimoni', interpretada en record a l'actor de teatre, cine i doblatge Miquel Cors, desaparegut fa gaireb dos mesos. Tamb en teatre torna a la ciutat 'Un d徼 salvatge', una obra que ja havia passat pel Teatre-Auditori en versi castellana i ara torna amb nou repartiment. Roser Cam, Ramon Madaula, Vicenta Ndongo i 烞car Rabad嫕 portaran a Sant Cugat la versi catalana d'aquest espectacle.

En dansa, l'actuaci de m廥 pes ser el ballet d'聲gel Corella que porta a Sant Cugat 'El llac dels cignes' acompanyada de l'Orquestra Simf犥ica Sant Cugat.

L'Orquestra, que enguany celebra el seu 20 aniversari, pren especial protagonisme aquesta temporada. Aix ho ha explicat el tinent d'alcalde de Cultura, Xavier Escura.

Xavier Escura

Estem parlant de tres funcions amb el Llac dels Cignes, el R鋂uiem de Brahms i els dos concerts tradicionals de nadal.


En dansa tamb arriba 'The Crown of Russian Ballet', un ballet cl跴sic estrenat a Par疄 el 1841.

En l'跩bit musical, l'artista Carlos N鎑z presentar el seu nou disc 'Alborada do Brasil'. Es tracta d'una barreja entre la msica gallega i el que aquest msic ha absorbit de la cultura brasilera en el seu viatge a la recerca del passat del seu besavi. Gonzalo Rubalcaba, Bebe, Orfe Catal i Els Amics de les Arts, que ja va tenir gran 鋕it a la ciutat en el concert de Festa Major, completen el cartell musical. La soprano Ainhoa Arteta ser la protagonista del concert dedicat a Vict犡ia dels 鴨gels.

Com sempre el Teatre-Auditori porta altres activitats com la m跰ia del Mac Lari, l'烢era Rigoletto de Giuseppe Verdi i activitats per als m廥 petits. A m廥, el Caf Auditori ser enguany un escenari m廥 de l'equipament. Amb la col損aboraci de Joventuts Musicals, la zona del bar de l'auditori programar sessions peri瀩iques de jazz en directe sota el t癃ol d''Una hora de jazz'.

A banda d'aquests noms destacats, el teatre de Mira-sol s'incorpora a la programaci del Teatre-Auditori amb la representaci de quatre espectacles, despr廥 de l'adequaci t鋃nica de l'espai.

Escura tamb ha fet esment de les mesures d'aquesta temporada per a qu la gent segueixi gaudint del m鏮 de l'espectacle, tot i la crisi.

Xavier Escura

La propera temporada mantenim els preus de les localitats malgrat la pujada de l'IVA.


La temporada 2009-2010 s'ha tancat amb 38.154 espectadors, que suposa una ocupaci mitjana del 82% de la programaci estable del teatre. Aix suposa un augment de poc m廥 d'un miler de persones respecte la temporada anterior. A m廥, pel Taller d'Escenografia ha estat la temporada amb m廥 activitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta not獳ia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Av疄 important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opini expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il損egal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel損ar el dret de publicaci als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.