Els santcugatencs opten per lectures històriques i exòtiques durant l'estiu


  • Comparteix:

Novel·les policíaques, sobre la Segona Guerra Mundial i centrades en països estrangers són les principals lectures que recomanen per les vacances els llibreters de la ciutat consultats per Cugat.cat. Segons els comerciants, els santcugatencs opten durant l'estiu per lectures fresques i lleugeres com 'Maletes perdudes', de Jordi Puntí, i 'L'elegància de l'eriçó', de Muriel Barbery. Durant aquesta època també predominen les novel·les sobre països exòtics com 'El caçador d'estels', de Khaled Hosseini, i 'Hijos del ancho mundo', d'Abraham Verghese, entre altres.

Els llibreters consultats per Cugat.cat asseguren que els santcugatencs opten aquest estiu per novel·les sobre l'orient i Àfrica. En són exemples 'El caçador d'estels', de Khaled Hosseini, que narra la història de l'amistat entre dos nens afganesos, i 'Hijos del ancho mundo', d'Abraham Verghese, que explica la missió a l'Índia de dues monges infermeres.

Ho han explicat les llibreteres Núria Pons, d'Abacus, i Lluïsa Ribatallada, de la Paideia, en declaracions a Cugat.cat

Llibreteres

Un llibre que és fresc però profund és 'L'elegància de l'eriçó'. / Hem recomanat 'Hijos del ancho mundo', és un llibre que ha agradat moltíssim.



Els comerciants també han destacat títols sobre la Segona Guerra Mundial com 'Paz' i 'El dia D'. Ho explica David Oliva, de la llibreria Alexandria.

David Oliva

'El dia D' és un assaig d'història que explica el desembarcament de Normandia durant la Segona Guerra Mundial.


La novel·la negra sueca també predomina en les vendes d'aquest estiu. Les obres de Henning Mankell, Äsa Larsson i Camilla Läckberg encapçalen la llista de llibres més venuts en aquest gènere. D'altra banda, la comèdia romàntica és una opció que molts lectors escullen per l'estiu amb llibres com 'El mundo después del cumpleaños', de Lionel Shriver, i 'Junts i prou', d'Anna Gavaldà.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.