El ball i la botifarrada popular, protagonistes d'avui a la Festa Major de les Planes


Temes relacionats

El flamenc serà el rei de la nit jove de la Festa Major de les Planes (10/set/10)


  • Comparteix:

Els planencs podran sopar botifarra per només un euro

Els planencs podran sopar botifarra per només un euro

La botifarrada popular i el ball amb l'orquestra Cover's són els actes més destacats d'aquest dissabte a la Festa Major de les Planes. Durant tot el dia, el districte realitzarà altres activitats, com un campionat de petanca, una festa de l'escuma i una gimcana familiar. Tot i que la Festa Major d'enguany compta amb un pressupost inferior al de l'any passat, la Comissió de Festes assegura que aquesta reducció no ha perjudicat el programa d'activitats.

A partir de les deu del matí s'inicien les activitats amb un campionat de petanca al Centre Cívic. Durant tot el matí, els més joves podran gaudir d'una piscina de boles, uns cars i diversos inflables a les Pistes Esportives. El matí infantil acabarà amb la festa de l'escuma.

A la tarda es disputaran campionats de dòmino i parxís, i s'organitzarà una gimcana per a tota la família. La botifarrada popular, al preu d'un euro, començarà a les nou del vespre. Un cop acabat el sopar, arribarà el moment del ball, a càrrec de l'Orquestra Cover's.

La Comissió de Festes de les Planes ha indicat que aquest any han patit una retallada del pressupost destinat a la Festa Major. Un dels seus membres, Begoña Paradeda, atribueix aquesta reducció a la crisi econòmica.

Begoña Paradeda

No hem rebut els mateixos diners que l'any passat. Des de les Planes assumirem també la maleïda crisi.



Tot i així, la Comissió de Festes està convençuda que ha preparat un bon programa d'activitats per la Festa Major d'aquest cap de setmana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.