L'estrena oficial de la Big Band, plat fort de la nova temporada de Jazzenviu


  • Comparteix:

La Bohemia i la Casa de Cultura segueixen com a emplaçaments habituals del jazz en directe a Sant Cugat

La Bohemia i la Casa de Cultura segueixen com a emplaçaments habituals del jazz en directe a Sant Cugat

Jazzenviu dóna el tret de sortida a una nova temporada que té com a actuació més destacada l'estrena oficial de la Big Band. La nova programació consolida La Bohemia i la Casa de Cultura com a punts de referència del jazz en directe de la ciutat. El cicle 'Jazzenviu a la Casa de Cultura' torna cada tercer divendres de mes a dos quarts d'onze de la nit. Després del concert inaugural, a càrrec del grup de jazz i swing Pau Terol Trio, al mes d'octubre arriba el torn del Marina Vallet Sextet, un grup experimental liderat per la saxofonista valldoreixenca Marina Vallet.

El veterà Geni Barry lidera el trio que protagonitzarà l'actuació del mes de novembre. I a l'últim concert de l'any arriba el torn de la Big Band Jazzenviu, que es presenta com el plat fort de la programació. La banda, dirigida pel músic santcugatenc David Mengual i formada per 11 joves intèrprets, basa el seu repertori en composicions del mític pianista nord-americà Bill Evans, arranjades per Joan Díaz.

Una altra proposta que torna amb força són les cites dominicals a La Bohemia. Com en les anteriors edicions, a dos quarts de vuit del vespre un grup oferirà una petita actuació, que donarà a pas a la jam session on el públic està convidat a participar.

Obriran el cicle de jam sessions els santcugatencs Yara Trio, el primer diumenge d'octubre, amb un repertori on convergeixen des de clàssics de jazz fins a altres ritmes com el pop i la bossa nova. La segona cita tindrà com a protagonista un grup habitual en el cicle, David Mengual Maitia Trio, que per l'ocasió comptarà amb la col·laboració del saxofonista Juan Clavero.

L'encarregat d'obrir la jam session el tercer diumenge d'octubre serà Joan Martí Trio, i la setmana següent serà el torn d'un grup amb el mateix format, The Reenganxin Trio. Tancarà les jams del mes d'octubre el Psicolab Jazz Quintet.

Les jam sessions tindran lloc els diumenges a La Bohemia i l'entrada és gratuïta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.