'Mamma mia!' arriba al Teatre-Auditori amb una quinzena de representacions


  • Comparteix:

Mamma mia!

Mamma mia!

El musical 'Mamma mia!' arribarà al Teatre-Auditori del 31 de març al 10 d'abril. L'equipament acollirà 15 funcions del muntatge basat en temes del grup suec Abba cantats en espanyol. Les entrades, que es posaran a la venda el 16 de novembre, costaran entre 38 i 52 euros. La cantant Mone serà la protagonista del musical, que, després de Sant Cugat, visitarà Viladecans, Manresa i Lleida.

'Mamma mia!' és un musical escrit per Catherine Johnson, basat en cançons del grup suec Abba. El títol del musical prové d'una de les cançons més populars del grup, 'Mamma Mia', publicada el 1975, i el fil argumental parla d'amor en to de comèdia.

Un dels cantants del musical, Àlex Casademunt, explica el recull de sensacions que viurà l'espectador que assisteixi al Teatre-Auditori.

Àlex Casademunt

Els espectadors ploren, riuen i acaben de peu ballant. El secret del musical és que està molt ben escrit i dissenyat.


El director del Teatre-Auditori, Pep Tugues, considera que 'Mamma mia!' pot aconseguir una bona ocupació durant 15 funcions, tot i que ha reconegut que és arriscat fer tantes actuacions. Tugues ha indicat, però, que 'Mamma mia!' és l'únic espectacle actual que pot portar públic de forma massiva a un teatre i creu que aquest musical atraurà espectadors que normalment no assisteixen al Teatre-Auditori.

Pep Tugues

No hi ha excusa, el públic té 15 oportunitats per veure l'espectacle. Creiem que 'Mamma mia!' atraurà nous espectadors.




'Mamma mia!' es va estrenar a Londres el 1999 i en els dos anys que es va representar a Barcelona va aconseguir més de 40.000 espectadors.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.