La cantant i arpista Arianna Savall omple de màgia l'Escola de Música Victòria dels Àngels


  • Comparteix:

La sensibilitat, la dolçor i la delicadesa han enbolcallat les parets de l'Escola de Música Victòria dels Àngels. La sonoritat de l'arpa de la cantant i música suïssa Arianna Savall ha omplert de màgia l'escenari aquest dimecres, en el marc del cicle 'Una Hora de Música', davant d'una vuitantena de persones.

El silenci meravellat del públic s'ha imposat durant tota la representació, mantenint viva, d'aquesta manera, l'essència de les melodies del nou treball discogràfic de l'artista, 'Peiwoh'. L'actuació, més enllà de ser un concert estàndard, s'ha convertit en un passeig per la música tradicional i ha convertit l'estada del públic en un viatge musical a través de la geografia i del temps. Ha submergit els espectadors en la llegenda xinesa que narra el naixement de l'arpa.

Arianna Savall

Ens parla de l'origen d'aquesta arpa màgica que neix d'un arbre amb les arrels molt profundes.


Arianna Savall ha combinat composicions pròpies amb melodies sefardites, catalanes, espanyoles, cèltiques i noruegues. En aquest segon treball discogràfic, l'arpista suïssa s'ha descobert plenament a sí mateixa, la seva essència musical.

Arianna Savall

Com a músics sempre ens estem descobrint i sempre estem aprenent. És un aprenentatge infinit.



La cantant va néixer a Basilea l'any 1972 en el si d'una família de músics catalans i ha viatjat per tot el món amb les seves arpes a l'esquena per delectar amb els seves melodies aquells qui vulguin descobrir la seva sonoritat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.