Guillermo Ayesa participa en una coproducció europea sobre Teresa de Calcuta


  • Comparteix:

Teresa de Calcuta centra la coproducció.

Teresa de Calcuta centra la coproducció.

L'actor, dramaturg i actor santcugatenc Guillermo Ayesa ha participat en la filmació a Sri lanka d'una coproducció europea sobre la vida de Teresa de Calcuta. Sota la direcció de l'italià Fabricio Costa, la pel·lícula explica el moment en què la religiosa demana els permisos per posar en marxa el centre d'atenció als més desafavorits de Calcuta.

El film, que s'estrenarà a Itàlia, es vol fer coincidir amb la canonització de la fundadora de l'ordre de les Missioneres de la caritat. Es tracta d'una coproducció entre Italià, Espanya, Gran Bretanya i Alemanya que pretén explicar com Teresa de Calcuta va decidir crear les missioneres i dedicar-se a la cura dels més desafavorits de l'Índia. Ayesa interpreta l'arquebisbe que el 1950 va donar el vistiplau perquè la fundadora i les seves primeres 11 companyes formessin una congregació religiosa:

Guillermo Ayesa

Explica com un dia vol crear una ordre de monges i demana permís al vaticà.


Durant el mes de juliol han estat filmant a Sri Lanka. Ayesa, que fa d'actor des del 99, comparteix repartiment amb l'actriu catalana Ingrid Rubio.

La pel·lícula que ara es doblarà al castellà explica també l'episodi en què la germana va ser acusada de traficar amb nens i finalment es va demostrar que no eren més que calúmnies.

Segons el dramaturg santcugatenc, la participació a la pel·lícula li ha permès conéixer més a fons aquesta personatge històric:

Guillermo Ayesa

És un personatge interessant des del punt de ¡vista històric i social, més que no pas religiós.


Ayesa ha recopilat les seves experiències durant el viatge i setmanalment les publicarà en un diari local.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.