La Setmana Santa perjudicarà les vendes de Sant Jordi, segons els llibreters


  • Comparteix:

Les llibreries ja pensen alternatives per compensar la baixada de vendes

Les llibreries ja pensen alternatives per compensar la baixada de vendes

La celebració de la diada de Sant Jordi el dissabte de Setmana Santa perjudicarà la venda de llibres a Sant Cugat. Segons creuen els llibreters de la ciutat, bona part de la ciutadania passarà la diada de Sant Jordi fora del municipi i estan convençuts que la venda de llibres se situarà molt per sota dels últims anys. Els llibreters han explicat a Cugat.cat que es reuniran en les properes setmanes per acordar propostes que els puguin ser beneficioses, entre les quals hi ha l'organització d'una setmana d'activitats culturals o l'ampliació de la diada de Sant Jordi a tot el cap de setmana.

Cugat.cat ha contactat amb les llibreries de la ciutat per saber què pensen de les coincidències de Sant Jordi amb la Setmana Santa. Escoltem treballadors i propietaris de les llibreries Alexandria, Celler de Llibres, Paideia, Mythos i Pati de Llibres.

Llibreters de la ciutat

La Setmana Santa ens perjudicarà molt, la gent marxarà de Sant Cugat. / No hi haurà ambient, serà un desastre.


Els llibreters de la ciutat ja pensen en alternatives per intentar que la baixada de les vendes sigui el menys pronunciada possible. La imaginació, la publicitat i una ampliació dels dies de celebració són les propostes més repetides.

Llibreters de la ciutat

Caldrà la imaginació per allargar Sant Jordi tota una setmana. / Fer-ho diumenge no sé si sortiria bé. / Han de comprar el llibre abans de festes.





Els llibreters de Sant Cugat tenen previst reunir-se en les properes setmanes per decidir quines d'aquestes propostes tiraran endavant.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.