El Ball de Gitanes reprèn els assaigs de cara a la cita del març


Temes relacionats

El Ball de Gitanes d'enguany no farà diferències de gènere (17/nov/10)


  • Comparteix:

Ball de Gitanes de 2010

Ball de Gitanes de 2010

Els participants del Ball de Gitanes han reprès aquests setmana els assaigs i encaren la recta final de la seva preparació per la celebració del ball, que enguany es fa el primer dissabte de març. La Comissió de Gitanes es mostra satisfeta per la consolidació d'aquesta cita i destaca la implicació dels balladors d'aquesta edició.

La membre de la comissió Esther Madrona ha ressaltat que, mica en mica, el Ball de Gitanes s'ha fet un forat a l'agenda de la ciutat.

Esther Madrona

Estem molt contents de la rebuda dels assaigs i perquè el ball de gitanes es va consolidant a la ciutat.


Els assaigs es fan els dilluns i dimecres, de nou del vespre a dos quarts d'onze de la nit, al Casal de Joves TorreBlanca.

La comissió ha recordat que la ballada es farà el primer dissabte de març, dia de Carnestoltes, al migdia, després d'una cercavila per tota la ciutat.

La comissió organitza el febrer els assaigs de Gitanetes, una adaptació adreçada a infants de primària. L'activitat es durà a terme tots els dissabtes del mes, al matí, a la Casa de Cultura.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.