La reestrena de 'Pa negre' i el film 'Cisne negro', principals novetats als cinemes


  • Comparteix:

Cartell de la pel·lícula 'Cisne negro'

Cartell de la pel·lícula 'Cisne negro'

Després de l'èxit als Goya, la pel·lícula 'Pa Negre' d'Agustí Villaronga es reestrena aquest divendres als dos cinemes de la ciutat. Una altra novetat cinematogràfica del cap de setmana que també es podrà veure als dos cinemes és 'Cisne negro', de Darren Aronofsky i protagonitzada per l'actriu Natalie Portman. Els més petits podran veure, a més, la pel·lícula 'El oso Yogui 3D' al Yelmo, una adaptació dels famosos dibuixos animats.

'Pa negre' torna als cinemes santcugatencs, després d'aconseguir els premis Goya més importants: millor pel·lícula, millor director i millor actriu principal. La pel·lícula, ambientada a l'època de la postguerra a Catalunya i basada en la novel·la d'Emili Teixidor, explica la història d'un nen que vol descobrir la veritat sobre un assassinat del qual responsabilitzen el seu pare. La pel·lícula es reestrena en català als dos cinemes de la ciutat.

A més, la cartellera santcugatenca es renova amb la pel·lícula 'Cisne negro', que explica la història d'una jove ballarina que farà tot el possible per aconseguir el paper principal a la representació de ballet 'El Llac dels Cignes'. 'Cisne negro' s'estrena tant a Yelmo com a Cinesa.

'El oso Yogui 3D' només podrà veure's al cinema Yelmo, on els més petits podran gaudir d'una adaptació d'aquests dibuixos tan coneguts.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.