El 'Mètode Grönholm' torna a triomfar al Teatre-Auditori


  • Comparteix:

Un instant del muntatge al Teatre-Auditori

Un instant del muntatge al Teatre-Auditori

El 'Mètode Grönholm' ha tornat a triomfar al Teatre-Auditori, sis anys després de la primera representació a la nostra ciutat. L'obra, que ha iniciat aquest dissabte la seva gira per diferents teatres de Catalunya, ha arrencat els aplaudiments més forts i sentits de l'equipament santcugatenc. L'argument de quatre personatges que volen aconseguir la feina de la seva vida ha atrapat l'atenció d'un públic que ha quedat sorprès amb la interpretació dels quatre actors. Reviu l'espectacle a Cugat tv

Després de més de 900 funcions, 'El Mètode Grönholm' ha tornat a Sant Cugat amb un Teatre-Auditori ple al complet. Jordi Boixaderas, Lluís Soler, Roser Batalla i Jordi Díaz són els quatre actors que han encarnat quatre individus que viuen un procés de selecció per aconseguir la feina desitjada. El procés no és convencional i això fa que a vegades els personatges acabin mostrant la cara més agressiva que tenen.

L'obra es va estrenar fa vuit anys al Teatre Nacional de Catalunya i, tot i així, exhaureix les entrades de cada funció allà on es representa. En aquest sentit, l'actor Jordi Díaz, ha explicat quins són els secrets que fan que aquest muntatge sigui considerat l'èxit més gran del teatre català.

Jordi Díaz

És una obra que des del primer moment fa jugar a l'espectador. Ho té tot, fa pensar, fa riure, fa meditar i fa reflexionar.


El públic ha rigut amb la part còmica de l'obra, però també ha mostrat atenció i expectació pels moments més amargs del muntatge. Els espectadors, a més, han sortit sopresos per les grans interpretacions que han pogut veure.

Públic

És una obra divertida, bona i interessant. / Les interpretacions són fantàstiques. / He rigut molt i m'ho he passat molt bé.






L'obra s'ha representat en dues funcions, una a les set de la tarda i una a les deu de la nit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.