Beth actua al Teatre-Auditori en el marc del Dia de la Dona


  • Comparteix:

Beth presenta a Sant Cugat el seu tercer disc

Beth presenta a Sant Cugat el seu tercer disc

La cantant Beth presenta aquest divendres al Teatre-Auditori 'Segueix-me el fil', el seu primer treball en català en el marc dels actes del Dia de la Dona. El concert combinarà la veu de la cantant del Bages amb la de les també cantants Bikimel i Maika Makovski, i l'actuació de la trapezista Sira Bové. L'actuació començarà a les deu de la nit.

'Segueix-me el fil' és el nom del nou disc de la cantant de Súria, que conté 12 cançons que expressen sentiments i estats d'ànim vistos a través de situacions quotidianes de la vida.

Beth ha explicat que amb aquest nou disc s'ha rodejat de gent nova per produir-lo. Un disc que ha gravat amb un nou equip liderat per Ricky Falkner i ha enregistrat als estudis Blind Records, de Barcelona. Són declaracions a Cugat.cat.

Beth

Aquesta vegada he canviat de músics. Em venia de gust provar sons diferents.



El concert del Teatre-Auditori unirà a l'escenari Beth i dues veus femenines més que s'han sumat a l'espectacle per petició expressa de la cantant de Súria. Són Bikimel i Maika Makovski, que s'afegiran al concert programat dins dels actes del Dia de la Dona organitzat per l'Ajuntament. Beth ha elogiat la versatilitat de totes dues i ha agraït la seva col·laboració.

Beth

Bikimel i Makovski són dos exemples clars de versatilitat i flexibilitat dalt d'un escenari.






El concert començarà a les deu de la nit i té un preu de 22 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.