'Joan Chamorro presenta Andrea Motis' aquesta nit al Cafè Auditori


  • Comparteix:

Joan Chamorro i Andrea Motis

Joan Chamorro i Andrea Motis

Andrea Motis, una adolescent de només 15 anys, és la protagonista de la segona cita del cicle 'Una hora de jazz'. La joveníssima cantant, trompetista i saxofonista actuarà aquesta nit al Cafè Auditori, amb el seu padrí musical, l'instrumentista i director Joan Chamorro, el pianista Ignasi Terraza i el bateria Esteve Pi. El concert està organitzat per Joventuts Musicals i el Teatre-Auditori.

ESCOLTA-HO

Aquesta cantant, saxofonista i trompetista només té 15 anys, però ja en fa dos que gira pels principals escenaris de jazz de Catalunya. Ho fa en companyia del seu mestre i valedor Joan Chamorro, amb qui ha gravat el seu primer treball, 'Joan Chamorro presenta Andrea Motis'.

Aquesta nit són els protagonistes de la segona cita del cicle 'Una hora de jazz', organitzat per Joventuts Musicals i el Teatre-Auditori. Junts portaran a la ciutat temes del més pur estil jazz clàssic i swing, molts d'ells estàndards molt coneguts.

El concert començarà a les nou de la nit, i l'entrada és gratuïta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.