Judith Colell: 'Els continguts de qualitat no poden ser gratuïts'


  • Comparteix:

Judith Colell

Judith Colell

La santcugatenca Judith Colell assumeix la vicepresidència de l'Acadèmia Espanyola de Cinema amb la voluntat de prestigiar el cinema que es fa a Catalunya i a l'Estat espanyol. La cineasta també es planteja el repte de fer compatible Internet amb la indústria cinematogràfica. Incrementar la presència femenina als càrrecs directius de la indústria és un altre dels plantejaments de Colell.

Judith Colell formava part de la candidatura encapçalada pel productor i distribuïdor, Enrique González Macho, que es va imposar en les votacions a l'opció que encapçalava el director català Bigas Luna. L'elecció venia després de la renúncia de l'anterior director de l'Acadèmia, Àlex de la Iglesia, arran de l'anomenada Llei Sinde, que ha endurit la legislació referent a les descàrregues des d'Internet.

Colell ha explicat que cal trobar solucions per fer compatible el cinema i Internet. Són declaracions a Cugat.cat.

Judith Colell

Internet és el present. El contingut de qualitat no pot ser gratuït. Cal diàleg per trobar acords i trobar fórmules de pagament.



Judith Colell ha estat distingida recentment, juntament amb el també santcugatenc Jordi Cadena, amb el Premi Nacional de Cultura en la categoria de cinema, pel seu film 'Elisa K'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.