La música suma esforços per combatre el Parkinson


  • Comparteix:

El violinsta, Miguel Colom

El violinsta, Miguel Colom

Joventuts Musicals torna a portar música de cambra aquest dissabte a l'Aula Magna de l'escola municipal de música. Aquesta vegada, els protagonistes són el jove violinista Miguel Colom i el pianista rús Denis Losev. L'actuació, que vol recaptar fons per combatre el Parkinson, tindrà lloc a les sis de la tarda, i l'entrada té un preu de vuit euros en la venda anticipada i 10 a taquilla.

Miguel Colom té 23 anys, però aquest violinista madrileny ja té a les seves esquenes una important trajectòria com a concertino en diverses orquestres i com a solista. Després d'acabar els seus estudis musicals a l'escola superior de música Reina Sofia de Madrid, Colom va marxar per continuar la seva formació a la Hochschule für Musik Hanns-Eisler de Berlín, on resideix actualment.

Denis Losev és el pianista acompanyant en aquesta ocasió. Aquest músic rus va arrencar la seva carrera amb només 19 anys, moment en què va protagonitzar el seu debut a la Gran Sala de la Filharmònica de Sant Petersburg, després que als 17 anys hagués ingressat al Conservatori Superior de Rimsky Korsakov. Després va seguir passant per diverses escoles superiors, com el conservatori Reina Sofia i l'escola Alfred Cortot de París. El Quintet Frontela va néixer en una assignatura de música de cambra a l'Escola Superior de Música de Catalunya. Però després de tres anys de trajectòria i d'haver estat guardonats en diferents certàmens de música clàssica, el Quintet Frontela es consolida com una prometedora agrupació jove de música de cambra.

El programa de concert està centrat en la música francesa del segle XIX i inclou obres de compositors com Fauré i Ravel. Colom s'ha mostrat entusiasmat amb el programa i ha animat el públic a assistir al concert.

Miguel Colom

La música que tocarem és increïble. A més és molt contrastant, no és que sigui igual. Crec que serà un concert bastant amè.




L'actuació tindrà lloc a l'Aula Magna de l'escola municipal de música a partir de les sis de la tarda, i l'entrada té un preu de vuit euros en la venda anticipada i 10 a taquilla.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.