La coral l'Harmonia repeteix el concert del 30è aniversari en esgotar les entrades del primer


  • Comparteix:

La coral en un concert anterior

La coral en un concert anterior

La coral l'Harmonia de Valldoreix repetirà el concert del seu 30è aniversari en una nova cita a l'Escola de Música Victòria dels Àngels. La primera edició de l'espectacle, que ha tingut lloc aquest dissabte, ha esgotat totes les entrades, fet que empeny la coral a repetir l'espectacle musical el segon dissabte de juliol amb el mateix repertori.

El president de la coral l'Harmonia de Valldoreix, Miquel Rejat, ha explicat la 'sorpresa' de la formació en esgotar les entrades. Són declaracions a Cugat.cat.

Miquel Rejat

L'estima de totes les persones de Valldoreix i Sant Cugat genera una agradable sorpresa.


L'opereta que interpretaran porta per nom 'La vídua alegra' i comptarà amb cinc solistes vocals, la coral i l'acompanyament de piano, de la mà de Josep Bufron. Es tracta d'una peça divertida i amb moments equívocs, amb melodies i aires vienesos, que va escriure Franz Lehár el 1905. L'entrada té un preu de 12 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.