Sala Rusiñol: 25 anys treballant per oferir un alt nivell pictòric


  • Comparteix:

L'aniversari ha reunit prop de 300 persones

L'aniversari ha reunit prop de 300 persones

La Sala Rusiñol tanca el seu 25è aniversari amb la inauguració de l'exposició '50 dotzes', que homenatja pintors que col·laboren amb la galeria, i amb una jornada lúdica on, aquest divendres, han participat els artistes exposats i algunes autoritats santcugatenques. El director de la sala, Ignasi Cabanas, destaca la trajectòria creixent de l'exposició al llarg d'aquest quart de segle.

Per Cabanas, la celebració d'aquests 25 anys de vida de la galeria simbolitzen una 'gran joia' que ha permès situar la sala com un referent en el món cultural santcugatenc, oferint un 'alt nivell pictòric'.

Ignasi Cabanas

25 aniversaris és una gran joia. Han passat molt ràpid, aquest anys, i ja estem celebrant el final d'aquest aniversari. Ha estat un constant avançar.


La celebració ha comptat amb la inauguració oficial de l'exposició '50 dotzes', que recull l'obra de 50 artistes, encara vius, que han exposat durant el quart de segle. Segons el galerista santcugatenc, són alguns dels millors artistes de Catalunya i de l'Estat espanyol.

Ignasi Cabanas

Reunim 50 pintors, els millors del moment. Estem oferint un nivell molt elevat de pintura catalana.



La presentació oficial del llibre commemoratiu de l'aniversari i un sopar-còctel amb havaneres i rom cremat han tancat la festa de celebració de l'efemèride. A l'acte, han assistit personalitats del món cultural i polític de la ciutat, com la tinenta d'alcalde de Presidència, Cristina Paraira, i el tinent d'alcalde de Territori i Sostenibilitat, Josep Romero. En total, han estat prop de 300 les persones que han participat en la celebració de l'acte.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.