La comèdia, el suspens i el drama romàntic omplen les estrenes de la setmana


Temes relacionats

El film d'animació 'Kung Fu Panda 2', principal novetat a la cartellera (17/jun/11)

El gènere de terror arriba als cinemes de la ciutat amb la pel·lícula 'Insidious' (10/jun/11)


  • Comparteix:

'Resacón 2: ¡Ahora en Tailandia!' és una de les estrenes del cap de setmana / Font: cinesacec.net

'Resacón 2: ¡Ahora en Tailandia!' és una de les estrenes del cap de setmana / Font: cinesacec.net

La segona part de la comèdia 'Resacón en Las Vegas', 'Resacón 2: ¡Ahora en Tailandia!', és l'estrena cinematogràfica de la setmana als dos cinemes de la ciutat. Completen la cartellera del Yelmo el suspens policial de 'Blitz', protagonitzada per Jason Statham, i el drama romàntic de 'Sólo una noche', amb Keira Knightley, Sam Worthington i Eva Mendes. Al mateix cinema també s'hi projecta una gravació de l'òpera còmica de Donizetti, 'Don Pasquale', enregistrada al Metropolitan Opera House de Nova York.

'Resacón 2: ¡Ahora en Tailandia!' narra les aventures d'un grup d'amics que viatgen al país asiàtic per assistir al casament d'un membre de la seva colla. Es tracta d'una comèdia amb tocs d'humor negre protagonitzada per Bradley Cooper, Ed Helms i Zack Galiafinakis. L'acció té lloc dos anys després de la primera part, 'Resacón en las Vegas', que va ser guardonada amb el Globus d'Or de Millor Pel·lícula Musical o de Comèdia del 2009. S'estrena als dos cinemes de la ciutat.

El suspens de 'Blitz', una història de policies i bandes de carrer basada en la novel·la amb mateix nom de l'escriptor britànic Ken Bruen i protagonitzada per Jason Statham, és una altra de les novetats del Yelmo per al cap de setmana. També a les mateixes sales s'hi estrena el drama romàntic 'Sólo una noche', que narra la vida d'un matrimoni que viu feliçment fins que les sospites comencen a interposar-se en la seva relació. El repartiment el formen actors com Keira Knightley, Sam Worthington i Eva Mendes.

També al Yelmo, s'hi podrà veure 'Don Pasquale', una òpera còmica de Donizetti enregistrada al Metropolitan Opera House de Nova York amb la soprano russo-austríaca Anna Netrebko com a protagonista i heroïna romàntica de la representació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.