Perilla la Setmana del Llibre en Català a Sant Cugat


  • Comparteix:

Imatge de l'edició passada de la Setmana del Llibre en Català de Sant Cugat

Imatge de l'edició passada de la Setmana del Llibre en Català de Sant Cugat

La venda de llibres ha caigut entre un 10 i un 20% a Sant Cugat durant el primer trimestre del 2011. Els llibreters locals han anunciat que la Setmana del Llibre en Català d'enguany no està assegurada a causa de la davallada de vendes per la crisi econòmica.

El responsable de Celler de llibres, Ferran Ponton, dubta que es porti a terme la fira perquè no hi ha un pressupost definit des de l'Ajuntament. Tot i això, la voluntat de les llibreries és col·laborar amb el consistori per tal de tirar endavant l'esdeveniment. Ponton no descarta ajornar la setmana del llibre fins l'any que ve si així s'aconsegueix millorar la fira.

Ferran Ponton

Si no es fa aquest any però es fa l'any que ve i es fa millor potser val la pena esperar.



Segons Ferran Ponton, les previsions de vendes de llibres fins a finals d'any no són gaire favorables. Ponton pensa que a causa de la crisi molts lectors han optat per mesures més econòmiques com utilitzar el servei de préstec de les biblioteques o l'intercanvi de llibres.

Durant una diada clau per les llibreries com és la de Sant Jordi, enguany es van deixar de vendre una cinquena part dels llibres que s'havien venut en anys anteriors a Sant Cugat. El Gremi de Llibreters de Catalunya assegura que en el que portem de 2011 s'han venut un 10% menys de llibres.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.