Javier Cámara i Julieta Serrano plantegen les difícils relacions familiars en 'Como en las mejores familias'


  • Comparteix:

L'estrena a Catalunya de l'obra 'Como en las mejores familias' va omplir divendres el Teatre-auditori. El muntatge, dirigit per Manel Dueso, ha arrencat les rialles d'un públic que no s'ha volgut perdre les desavinences d'una peculiar família interpretada, entre d'altres, per Javier Cámara i Julieta Serrano.

Set-centes persones han vist aquest espectacle, que també compta amb la presència de Blanca Portillo, Gonzalo de Castro, Pau Durà i Nathalie Pozas. Els sis es converteixen en una família aparentment unida que cada divendres sopa en el millor restaurant de la ciutat. La inesperada absència d'un d'ells posa de manifest les difícils relacions personals que mantenen.

L'egoïsme, la soledat i la incomprensió són els ingredients d'aquesta tragicomèdia, que també reserva un espai pel bon humor. Culpable d'això és Javier Cámara, que ha dit quedar-se meravellat davant les instal·lacions del Teatre-auditori:

Javier Cámara

El Teatre-auditori és un dels més grans que vist a Espanya


Cámara va visitar el teatre santcugatenc fa un parell de temporades, amb motiu de la representació de 'Cuentos Animados', que dirigia ell mateix. Ara, Cámara continuarà la gira amb 'Como en las mejores familias' que el portarà al febrer al Teatre Romea:

Javier Cámara

Tenim moltes ganes d'actuar al Teatre Romea perquè té una acústica excel.lent


Mentre realitza els bolos, Cámara està pendent de l'estrena de dues pel.lícules: 'Los abajo firmantes', de Joaquim Oristrell, i 'La mala educación', de Pedro Almodóvar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.