'La boda de mi mejor amiga' i 'Zooloco', dues comèdies de cartellera


  • Comparteix:

Cartell de la pel·lícula 'La boda de mi mejor amiga'

Cartell de la pel·lícula 'La boda de mi mejor amiga'

La comèdia és la protagonista de la setmana a la cartellera de Sant Cugat. Així arriba als dos cinemes de la ciutat, el Cinesa i el Yelmo, 'La boda de mi mejor amiga', una pel·lícula dels creadors de 'Supersalidos' i 'Virgen a los 40' i on la dama d'honor n'és la protagonista. L'altra novetat és 'Zooloco', un film on els més petits se sorpendran quan els animals comencin a parlar i que únicament trobarem al cinemes Yelmo.

Quan Annie (Kristen Wiig) coneix a Lilliam (Maya Rudolph), aquesta està a punt de casar-se i li demana que sigui la seva dama d'honor. Així comença 'La boda de mi mejor amiga', un film dirigit per Paul Feig i on la protagonista, Kristen Wiig, que va donar les seves primeres passes al show nord-americà 'Saturday Night Life', s'encarrega del guió. Un film que ha tingut molt èxit als Estats Units, on els preparatius del casament posaran a prova l'amistat de dues bones amigues.

El cinema Yelmo presenta l'altra estrena d'aquest divendres, 'Zooloco'. Aquesta comèdia americana narra les peripècies de Griffin Keyes (Kevin James), el cuidador dels animals del zoològic Franklin Park, que decideix canviar de feina quan s'adona que es troba més còmode amb un lleó que amb una dona. Per aquesta raó els animals entren en estat de pànic i decideixen revoltar-se utilitzant el seu gran secret: la parla. Així, per evitar que el seu estimat cuidador marxi intenten ensenyar l'art de la seducció a l'estil animal, perquè Griffin aconsegueixi parella. La pel·lícula també compta amb la presència de Rosario Dawson i Leslie Bibb i amb les veus de Cher, Nick Nolte, Adam Sandler i Sylvester Stallone.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.