L'Espai Lluís Ribas inicia nova temporada amb aposta renovadora


  • Comparteix:

Espai Lluís Ribas

Espai Lluís Ribas

L'Espai Lluís Ribas encara la nova temporada, que iniciarà el 15 de setembre, amb una ampliació de l'espai dedicat exclusivament a l'obra de l'artista santcugatenc. Altres novetats del curs seran una mostra de joies d'autor, a l'octubre, i les exposicions 'Els colors del Monestir', al desembre, i 'Pintura per col·leccionistes', al febrer.

L'Espai Lluís Ribas inicia una nova temporada amb la represa d'una idea originària de la seva fundació, el 1995, ampliant l'espai dedicat a l'obra del pintor santcugatenc, que s'anirà renovant i mostrarà, d'aquesta manera, les seves creacions més recents. Ho ha explicat Ribas en declaracions a Cugat.cat.

Lluís Ribas

Reprenem la idea del principi de la galeria amb un espai dedicat a la meva producció artística sense deixar de fer altres exposicions.











A més, també s'organitzaran exposicions i esdeveniments puntuals, com per exemple una mostra de joies d'autor, amb peces dissenyades per Lluís Ribas i Manel Conesa. També destaca l'exposició 'Els colors del Monestir', formada per 20 pintures de Ribas de petit format dedicades al Monestir de Sant Cugat. Amb aquest projecte, també s'editarà un llibre amb textos d'escriptors i poetes de la ciutat, acompanyant les obres del pintor. Aquesta exposició tindrà lloc al desembre.

Al febrer de l'any vinent, l'espai presentarà l'exposició 'Pintura per col·leccionistes', amb obres seleccionades d'una sèrie d'artistes dirigida als col·leccionistes d'art. Per últim, Lluís Ribas inaugurarà la temporada al gener de la galeria Wally Findlay de Palm Beach, als Estats Units, amb una exposició individual.

En paral·lel, el pintor ha tingut un record per l'artista santcugatenc Grau-Garriga, al qual ha definit com 'un dels millors artistes de tapís de Catalunya, amb una enorme vinculació amb Sant Cugat i amb el món de l'art català'. Ribas ha destacat 'l'enorme desgràcia que significa la pèrdua de l'artista per les arts catalanes'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.