La Canals Galeria d'Art enceta la temporada participant a la 'Tardor de l'Art'


  • Comparteix:

Una mostra anterior a la galeria santcugatenca / Foto: Web de la Canals Galeria d'Art

Una mostra anterior a la galeria santcugatenca / Foto: Web de la Canals Galeria d'Art

La Canals Galeria d'Art és una de les 82 galeries catalanes que participen a la 'Tardor de l'Art', una proposta cultural que enceta la temporada galerística a Catalunya del 29 de setembre al 29 d'octubre. Cada galeria d'art que hi forma part ha escollit un artista que ha creat una obra per a l'ocasió. En el cas de la nostra ciutat, la Canals representa a l'artista santcugatenca, Neus Colet, amb l'escultura 'L'Ombra'. Les quatre associacions de galeries de Catalunya i la Generalitat, a través de l'Institut Català de les Indústries Culturals (ICIC), impulsen aquesta iniciativa.

La tercera edició de la mostra 'Tardor de l'Art' torna a Catalunya i comptarà amb la presència de la Canals Galeria d'Art. La principal novetat d'aquesta edició és la sortida de l'exposició a l'estranger. Així ho ha explicat a Cugat.cat el propietari de la Canals Galeria d'Art, Josep Canals.

Josep Canals

Les galeries que participem en la 'Tardor de l'Art' exposarem les obres presentades en fires internacionals.




El tema central enguany és la 'llum' que segons Canals 'té una simbologia en aquests moments de crisi'. L'acte de presentació del projecte, on es mostraran algunes obres en fotografia i vídeo, serà l'últim dijous de setembre a l'espai cultural Arts Santa Mònica de Barcelona.

Els artistes exposaran del 29 de setembre al 29 d'octubre la seva peça a la galeria que els representa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.