El nou llibre de Carles Casajuana arriba avui a les llibreries


  • Comparteix:

Portada del nou llibre de Carles Casajuana

Portada del nou llibre de Carles Casajuana

L'última novel·la del santcugatenc Carles Casajuana arriba aquest dijous a les llibreries. 'Un escàndol sense importància', editada per Columna, explica la història d'un important advocat i president d'una ONG de Barcelona que s'enfronta a un xantatge causat per una foto on apareix despullat amb una jove llatinoamericana.

El protagonista de la novel·la tindrà molts maldecaps a causa de la fotografia que afectarà la seva vida familiar així com la seva feina al capdavant d'un bufet d'advocats i una ONG anticorrupció.

Carles Casajuana va néixer el 1954 a Sant Cugat i és escriptor i diplomàtic des de fa més de 30 anys, ara com a ambaixador de l'Estat espanyol al Regne Unit. L'escriptor santcugatenc també ha publicat altres obres com l'assaig 'Pla i Nietzsche: afinitats i coincidències' i novel·les com 'Tap d'escopeta', 'Esperit d'evasió' i 'L'últim home que parlava català', amb la qual va guanyar el Premi Ramon Llull fa dos anys.

Carles Casajuana va ser pregoner de la Festa Major de fa dos anys. En el pregó, el diplomàtic va reivindicar els seus orígens santcugatencs malgrat haver viscut a diversos indrets del món.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.