El Teatre-Auditori aposta per 30 muntatges per mantenir els espectadors de la temporada anterior


  • Comparteix:

El Teatre-Auditori enceta aquest divendres la seva nova programació, amb la qual vol mantenir l'índex d'ocupació i el nombre d'usuaris de les darreres temporades. Símptoma que l'equipament cultural va per bon camí és el bon ritme de venda d'entrades, que ja ha exhaurit quatre espectacles. Per assolir la fita, el Teatre-Auditori compta amb 30 espectacles dins d'una programació eclèctica i per a tots els públics.

Amaral, el Ballet Nacional de Cuba, Manel i l'espectacle de Cantajuego, que ja han exhaurit les entrades, són algunes de les propostes amb les quals el Teatre-Auditori vol mantenir i fins i tot ampliar el nombre d'usuaris.

El regidor de Cultura, Xavier Escura, ha afirmat que de moment tot apunta que la fita es podrà assolir.

Xavier Escura

La fita sempre és intentar mantenir la xifra, que cada any i la superem i és difícil. El fet d'exhaurir entrades és un rècord.


La programació d'aquest primer trimestre de la nova temporada compta amb 30 espectacles entre els quals els usuaris del Teatre-Auditori podran gaudir dels darrers muntatges de Josep Maria Benet i Jornet i de Calixto Bieito, a més de les actuacions de Raimon, Pastora i Raphael. Grans noms que es complementen amb les propostes locals com les de l'Orquestra Simfònica de Sant Cugat i el Cor Infantil.

Tot plegat en una temporada que inclou música, teatre, dansa clàssica, màgia, òpera, sarsuela i jazz i que donarà el tret de sortida aquest divendres amb 'Delicades' de T de Teatre. L'actriu Carme Pla ha explicat el sentit de l'obra.

Carme Pla

Són petites històries de vida, on no cal buscar una continuïtat. Es parla de sentiments. El sentit de l'humor és el teló de fons.




El programa també inclou cinc espectacles pensats per a la família. A més, aquest trimestre, l'equipament cultural oferirà un servei de ludoteca per als espectacles de diumenge.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.