El 'Mou-te' torna divendres refermant l'aposta per la música de Sant Cugat


Temes relacionats

El rock, el soul i el hip-hop protagonitzaran el 'Mou-te' tardor ( 9/set/11)

El jurat comença avui la tria dels cinc grups que competiran al 'Mou-te' ( 5/set/11)

El 'Mou-te' tardor 2011 crida als músics santcugatencs a participar (28/jul/11)

Raúl Pulido, guanyador del 'Mou-te' (23/jun/11)


  • Comparteix:

El 5è concurs musical 'Mou-te', organitzat per Cugat.cat i l'Ajuntament, es converteix de nou en l'aparador de les bandes locals a partir d'aquest divendres al Casal de Cultura de Mira-sol. El cicle de quatre concerts es presenta com una iniciativa consolidada i amb perspectives de futur, que aposta per la música santcugatenca i per esdevenir una plataforma de difusió dels grups que neixen a la ciutat.

Després de cinc edicions, el 'Mou-te tardor' d'enguany arriba amb les piles carregades i amb nous talents santcugatencs que pujaran a l'escenari del Casal de Cultura de Mira-sol. El director de Cugat.cat, Miquel Herrada, ha destacat que es tracta d'una iniciativa consolidada a la ciutat, que continuarà apostant per la diversitat musical.

Miquel Herrada

Creiem que el 'Mou-te' té futur. Hi ha prou massa crítica a la ciutat com per omplir de vida aquesta iniciativa.



El regidor de Joventut, Raül Grangé, també ha destacat que el 'Mou-te' és una aposta de futur i s'ha compromès a continuar treballant en la iniciativa. Grangé ha assegurat que la música juga un paper imprescindible en la societat i, per això, ha demanat als músics de la ciutat que, en temps de crisi, potenciïn la creativitat.

Raül Grangé

El paper dels músics amb la crisi que vivim és fonamental per donar suport a les persones.



Aquest dimarts s'ha presentat la nova edició del 'Mou-te', amb un acte al Casal de Cultura de Mira-sol. Algunes de les formacions que van participar en l'últim 'Mou-te Primavera', han assistit i se'ls ha fet entrega d'un DVD íntegre del concert pels finalistes, i d'una gravació d'àudio per als teloners.

El grup que donarà el tret de sortida a la cinquena edició del 'Mou-te' serà Don Johnsons, que tindran com a teloners la formació Una Hora Más. El concert serà aquest divendres, a les onze de la nit, al Casal de Cultura de Mira-sol. Els tres propers concerts estaran encapçalats per Reality Soul, FF i Bosni.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.