El Festival de Sitges comptarà amb presència santcugatenca per partida triple


  • Comparteix:

Marc Carreté durant l'entrevista

Marc Carreté durant l'entrevista

El director Marc Carreté i els actors Dani Amor i Gisela Figueras, tots tres santcugatencs, presentaran els seus treballs al 44è Festival de Cinema Fantàstic de Catalunya que comença aquest dijous a Sitges. 'Mal cuerpo' és el treball del director i guionista valldoreixenc, Marc Carreté, que participarà a la secció Oficial Fantàstic de curtmetratges del certamen i que es projectarà aquest dissabte. De la seva banda, el film on apareixen els actors Dani Amor i Gisela Figueras, 'Ushima-Next', forma part de la secció de Noves Visions i la projecció tindrà lloc dissabte de la setmana vinent.

Carreté ha explicat durant una entrevista a Cugat.cat que competir en aquest festival és 'un somni de joventut'. La seva proposta és un film d'un quart d'hora de durada que narra una experiència al bosc del prestigiós biòleg Allan Braxle. El director valldoreixenc ha fet cinc cèntims de la història en una entrevista al programa 'Primera Plana' de Cugat.cat.

Marc Carreté

La trama és un triangle de tensió entre el personatge, la seva dona, la filla i una cosa fosca que hi ha al bosc.



La proposta on participen els actors Dani Amor i Gisela Figueras és un film del gènere anomenat 'cinema pànic' i explica les peripècies de quatre personatges que viuen en un futur dominat per un govern mundial que controla i adoctrina els ciutadans a través de la tecnologia. Amor ha parlat de la seva participació al festival a Cugat.cat.

Dani Amor

He gaudit el festival com a espectador. Ara participar-hi com actor és un gran orgull.



'Mal cuerpo' es projectarà aquest dissabte dins la secció Oficial Fantàstic de curtmetratges a les quatre de la tarda. De la seva banda, 'Ushima-Next' es podrà veure dissabte de la setmana vinent a dos quarts de quatre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.