Més de 25.000 persones s'apropen al Museu en els primers sis mesos de funcionament


  • Comparteix:

El Nadal es faran també visiten teatralitzades.

El Nadal es faran també visiten teatralitzades.

Més de 25.000 persones han visitat el Museu de Sant Cugat durant els primers 6 mesos de funcionament. D'entre els visitants a aquest equipament cultural, destaquen els més de 1.700 estudiants de centres d'ensenyament locals i d'arreu de Catalunya. Pel que fa a les novetats, pels volts de Nadal està previst iniciar un nou programa de visites teatrelitzades.

Des del passat 22 d'abril, més de 25.000 persones han visitat el Museu de Sant Cugat. Per als responsables del museu, aquesta xifra és molt positiva ja que demostra la bona acceptació per part dels visitants del ofereix aquest equipament. Ho explica el director del Museu, Lluís Campins.

Lluís Campins

És positiu ja que és un símptoma de l'acceptació que té el projecte del Museu.


Campins ha remarcat també la bona acceptació que ha tingut el programa de serveis i activitats a les escoles, engegat aquest mes de setembre. Amb aquest mes i mig, ja han utilitzat aquest programa uns 1.700 alumnes de diferents centres d'ensenyament de la ciutat i d'arreu del país, i ja hi ha reserves per almenys uns 4.000 estudiants més.

D'altra banda, en els propers mesos aquest equipament té previst engegar un programa de visites teatralitzades on s'explicarà la història dels capitells del claustre així com alguns dels trets propis de la vida monàstica a l'època medieval.
Segons Campins, és una activitat familiar destinada a aprendre d'una forma lúdica i divertida.

Lluís Campins

És una activitat pensada per un públic familiar, pensada per als nens però també perquè els grans aprenguin i es diverteixin.


Pel que fa a la segona fase del Museu, actualment ja s'està treballant en les darreres fases del disseny, i es preveu que pugui inaugurar-se al segon semestre de l'any que ve.
D'altra banda, en el cas de la Casa Aymat, la voluntat dels responsables és anar-hi incorporant també activitats educatives i familiars que acostin aquesta subseu del museu al públic.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.